Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie-chce zdjac siedzisko tylnej kanapy zeby dobrac sie do przekaznikow i aku ale nie wiem jak to zrobic zabardzo. Mam samochod od niedawna i jest to moj pierwszy wozek wiec nie chce od razu czegos polamac. probowalem wypchnac ale sie nie da. Sa tam jakies zapadki albo cos co jest zablokowane i najpierw trzeba oblokowac?

Dzieki za pomoc i pozdro dla wszystkich.

Opublikowano
Poprostu pociągnij do góry siedzisko kanapy. :cool2:

W124 260E

W201 200E ex.

W126 260SE

W115 240D (250 M123) ex.

BMW 730i E32 ex.

Opublikowano
Dokaldnie, jak napisal Benz, pociagnij do gory tylko w pierwszej kolejnosci przednia strone gdyz tam sa dwa zatrzaski kazdy po jednej stronie.
Opublikowano

Zaczepy masz dwa (po bokach) mniej wiecej 30-40 cm od brzegu kanapy i tam ciągnij ją do góry tak jak pisali chłopaki wyżej, energiczne szarpniecie (ja to robie na dwa razy przy zaczepach, swego czasu mialem z dupy aku i czesto to robilem ;p ale teraz mam orginalny BMW i na szczeście juz nie musze ćwiczyć noszenie aku do domu co mnie cieszy bo już miałem wiekszego bicepsa tylko w prawej ręce :p) i jest OK ;)

Pozdrawiam

www.swiatnadrukow.prv.pl

http://www.tele3.pl/lemmy/logos.jpg