Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam!mam co prawda tylko e36 w compact'cie z silnikiem 1.6 ale czasem lubie sie z kims ustawic na swiatlach lub na zlotach fanow 4 kółek :P i tutaj kila razy, jak do tej pory 4 razy bardzo sie zdiwilem.. w katalogu do setki mam niby 12,3s. do tej pory scigalem sie z alfa 145 1.4T spark(11,3s), megane II 1,6 (10.9s) auta te zostawaly w tyle o spokojna dlugosc samochodu, no ok, ale tigra 1,6(9,8s) i honda civic 1.5(9,7s) to juz maja paramtry duzo lepsze a ide z nimi leb w leb, a gdyby sie klocici to nawet bmw minimalnie z przodu :) poprosru kocham ta marke :lol:
Opublikowano

bo moze Ci co sie scigają nie maja takich umiejetnosci co TY ??

Ruszyc tez trzeba umiec , zeby wystartowac jak strzala a nie zeby buksowaly kola przez 5 sekund

Everyday I’m hustlin'

http://i53.tinypic.com/28tfl1c.jpg

Opublikowano

umiejetnosci mam jak kazdy przecietny, na poczatek jakies 2-2,5 tys obrotow a potem juz tylko papec w podlodze, z alfa i honda scigalem sie po 3 razy, zawsze tak samo..

BMW RULEZ i tyle :P

Opublikowano

Zamieńcie sie samochodami i wtedy sprawdzajcie :lol: Jedyne co mogę przypuszczać, to to, że ścigasz się z przednionapędowcami, a one mogą tracić na starcie przez gorszą przyczepność przodu przy przyśpieszaniu.

Ale to takie gadanie - tamte samochody mogą mieć silniki w gorszym stanie.