Skocz do zawartości

pelno wody za fotelem kierowcy?! zal. FOTKA prosze luknijcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

528 E39 - wersja angielska

witam

dzisiaj rano jechalem na mala wycieczke. cos spadlo mi z tylu na ziemie zerkam a za fotelem normalnie bylo by to kierwocy w moim przypadku pasazera czyli z tylu na ziemi cala wykladzina mokra. przygladalem sie pozniej i woda wylatywala z tych wylotow plastikowych gdzie powietrze leci. nie jest to plyn chlodniczy z tego co widze. raczej woda. plynu mi nie ubylo. zrobilem 150 kilosow i wszystko wporzo z autem. pozniej jeszcze kilka razy polecialo troche wody. czy ma ktos moze pomysl co sie moglo stac?? wielkie dzieki z gory!!!

Edytowane przez tukan
Opublikowano
Najpewniej zatkało Ci odplywy na podszybiu.Kolo mial to samo w VW Passacie.Woda zbierala sie z tylu auta i kiedys wplynela do przodu przy mocnym hamowaniu.Nie moglem uwierzyc,ze tyle wody moze sie zebrac w aucie niepostrzezenie.Wietrzenie i suszenie auta trwalo dwa tygodnie.

hmm... odplywy?? gdzie to dokladnie jest i jak to odetkac lub co zrobic w takim razie teraz??

Opublikowano
poczytalem troche postow zwiazanych z problemem ktory mnie dotyczy i doszedlem do wniosku poniewaz nie mam szyberdachu ze albo odplywy pod filtrami kabinowymi albo to podszybie. czy ktos ma gdzies jakas intrukcje albo opisane jak sie dobrac do tego podszybia?? dzieki