Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Może temat nie dla mnie bo nie jestem posiadaczem 2.0 ale ktoś wcześniej napisał, że is mu pali 12 po mieście, katalogowo niby jest 10,5, a niektórzy piszą że nawet około 9-10 im pali i nie wiem jak to możliwe skoro moja mi pali około 12-13,5 i częściej bywa właśnie to 13.5. Dlatego nie wiem czemu ktoś może polecać is`a. Ja na obecną chwilę nie kupiłbym nic innego jak 2.5 lub 2.8. Zużycie paliwa praktycznie to samo a odnośnie osiągów i samej kultury pracy silnika nie ma co debatować bo to jest jasne. Pozdroo
Opublikowano
Witam. Może temat nie dla mnie bo nie jestem posiadaczem 2.0 ale ktoś wcześniej napisał, że is mu pali 12 po mieście, katalogowo niby jest 10,5, a niektórzy piszą że nawet około 9-10 im pali i nie wiem jak to możliwe skoro moja mi pali około 12-13,5 i częściej bywa właśnie to 13.5. Dlatego nie wiem czemu ktoś może polecać is`a. Ja na obecną chwilę nie kupiłbym nic innego jak 2.5 lub 2.8. Zużycie paliwa praktycznie to samo a odnośnie osiągów i samej kultury pracy silnika nie ma co debatować bo to jest jasne. Pozdroo

Dokladnie tak jak mowisz, tez mam is-ke i to samo po samym miescie to 12-13,5 l pb95 / 100km . Ekonomiczny jest tylko na trasie, bo mozna i do 6 zejsc ale to trza sie starac.

Opublikowano
Jak czytam o takich dzieciach rozpuszczonych co im dziadzio kupuje BMW to mnie coś bierze... Skuterek co ci kupił już nie wstarczy?

Rzeczywiście coraz więcej tego typu "drifterów" przybywa na forum :duh: Mogliby sobie założyć jakieś własne forum typu "drifting pierdifting" lub "jackass BMW killers" i tam teoryzować na tematy typu "dlaczego BMW 316 mogę kręcić bączki tylko na śniegu?"

Trzeba chyba postulować do administratora o stworzenie nowego działu o nazwie np. "jackass" i tam przenosić tego typu posty.

Tu ukłon w stronę kolegów bo mają rację...Ja tylko dodam,że o nie chciałbym spotkać takiego "driftera" na ulicy...Potem są same nieszczęścia...Dajcie żyć ludziom normalnym co chcą się rozkoszować życiem :naughty: Już raz widziałem takiego spotkałem na trasie co chciał mnie zepchnąć do rowu bo nagle mu się zachciało driftowania... :naughty:

Freude am fahren...
Opublikowano
ja moja 320 robie rozne trasy ok 70 km dziennie i jak jezdzilem oszczednie to spalanie mi wyszlo 8,87l/100km ale jak jezdze normalnie przyspieszam wyprzedzam itd to powyzej 10l nie ma szans. Opony mam 225/45/R17