Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od jakiś 2 lat czytam już to forum. Zarejestrowałem się dopiero teraz gdyż wcześniej na wszystkie Moje pytania znajdowałem tu odpowiedź. Od pewnego czasu mieszkam w UK, nie posiadam jeszcze BMW, ale mocno odkładam i myślę że w wakacje kupię ukochaną E39.

Do rzeczy, czy mógłby powstać jakis osobny dział, użytkowników z wysp, tak aby łatwiej byłoby się komunikować, pomagać i wymieniać informacjami ? Taki dział byłby na wagę złota, gdyż w tej chwili dość trudno jest wyszukać wszystkie posty uzytkowników z wysp. Oczywiście techniczne sprawy lądowałyby w już istniejących kategoriach, chodzi mi tylko o jakiś dział, w którym będziemy mogli pomagać sobie odnośnie ubezpieczeń, opłat, mechaników, może jakiś zlotów itp... :idea:

pozdrawiam serdecznie

Sebastian

Opublikowano

Tak, ale wolałbym wymieniać się takimi informacjami w języku ojczystym. Zwłaszcza jezeli chodzi o mocno techniczne sprawy. Pomoze to wielu. BTW na brytyjskim forum raczej ciezko zbratać się z polonią, której jest bardzo niewiele, myślę że na tym forum jest więcej Polaków mieszkających na wyspach niż na wszystkich brytyjskich forach razem wziętych.

pozdrawiam