Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedługo wybieram się do Holandii, zamierzam po drodze wpaść do Utrechtu, czy ktoś zna ceny części na Holenderskich złomach?

Jak jest z dostępnością części do starszych BMW, np do E23, E32?

Za wszelkie informację będę wdzięczny:)

http://pomocdrogowakrk.pl

Tel:790 580 495

Opublikowano

Ja jestem z utrechtu :mrgreen: I szczerze ci powiem ,ze czesci do bmek wcale nie sa tu tanie.Wcale nie ma dobrych szrotow,jezeli sa to z czesciami NIE do BMEk :duh: , Ja ,pol roku twmu jezdzilem za modulem od swiatel do 535tki i za uzywke powiedzieli mi 200euro ( 150zl w polsce) . Kiedys nabijalem klime ,i z odgrzybieniem jej wyszlo mnie 265euro ( w polsce ok 230zl)

A tak w ogole ,to mam nadzieje,ze nie wybierasz sie na ten SYF w Utrechcie ,jakim jest tutejsza gielda :nienie:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mogę dopowiedzieć tylko tyle że pracowałem w Holandii 5 lat i przez te pięć lat nie znalazłem konkretnego szrotu z częściami do BMW,a jak już to ceny MASAKRA-ponieważ oni każde BMW uznają jako straszne bogactwo właściciela :shock: .
Opublikowano
Mój kumpel kupił w Holandii 2 przednie zderzaki M3 i zapłacił za nie 50 euro, czyli przeliczając na złote to ok. 200zł za dwa

Tia i pewnie jeszcze pokazał, z którego auta sprzedawca ma je wyciągnąć :lol:

Potwierdzam ani w Holandii ani w Belgi nie jest tanio jeśli chodzi o części.

Opublikowano
Mój kumpel kupił w Holandii 2 przednie zderzaki M3 i zapłacił za nie 50 euro, czyli przeliczając na złote to ok. 200zł za dwa

Ale bzdury :mad2: Kolego ,nie ma szans ,zeby gdzies dostac zderzak od M-pawera za 50 euro w Holandii :duh: Podroby zaczynaja sie od 210euro,progi od 180, wsiowe lotki od 80euro.

Natomiast moge polecic dobra firme,zajmujaca sie sprzedarza alufelg. www.velgenland.nl :cool2: