Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
niema co sie smiac mam E30 i to jest problem zalozyc Ringi mam lampy HELLA i sa klosze klejone ktos ma pomysl jak kto cholerstwo odkleic juz jedno pobilem :(???
Opublikowano
...niema co sie smiac mam E30 i to jest problem...

ja nie uwazam ze posiadanie e30 jest problemem :)

o rozklejaniu lamp bylo na forum kilka razy. a przede wszystkim w tym dziale podajesz gotowe rozwiazania - a nie zadajesz pytania. tak ciezko przeczytac naglowek forum?

najbardziej nie lubie lenistwa i balaganiarstwa.

Opublikowano

a przede wszystkim w tym dziale podajesz gotowe rozwiazania - a nie zadajesz pytania. tak ciezko przeczytac naglowek forum?

no właśnie mógłbyś podać rozwiązanie a nie czepiać się kogoś że nie wie jak to zrobić i chce się dowiedzieć

Opublikowano
no właśnie mógłbyś podać rozwiązanie a nie czepiać się kogoś że nie wie jak to zrobić i chce się dowiedzieć

sam rozwiazales jakis problem? to zakladasz watek tutaj i wyjasniasz co i jak. a jesli masz jakis problem - to zadajesz pytanie w odpowiednim, przeznaczonym do tego dziale.

zrozumiales cos?

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=10000 - jesli nie mozesz znalesc opisu tego dzialu forum to prosze - podaje gotowe rozwiazanie. klikasz - czytasz.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam wszystkich posiadacz aut BMW. Mam pytanie czy ktos by mi mogł przesłąć link jak je załozyć

Witam

Proponuję zapoznać się z zasadami korzystania z tej części forum.

:naughty: