Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak w temacie pixele, na wyswietlaczu zanikły pixele metrów - górna kreseczka i boczna lewa górna, reszta narazie jest oki. Jest na to jakas rada w jaki sposób można to naprawić? Pozdrawiam Łukasz
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Niby można to naprawić,ale niestety nie potrafię pomóc.U mnie jest też ten problem,ale na razie delikatnie.Ale było już to na forum spróbuj poszukać.
Opublikowano
wiem , że to nieciekawa rada, ale już kiedyś ten temat był poruszany, jest w Polsce gość, który to reperuje, trzeba mu wysłać modół. poszukajcie na forum , a z pewnością znajdziecie
Opublikowano
U mnie kiedys padło wszystko a zaczynało się jak u Ciebie,żaden elektronik nie podjął sie naprawy, ponieważ twierdzili że nie da sie tego zrobic .Kupiłem całe zegary z tym że wymienilem tylko tylną częsc i jest ok.Na liczniku mam przebieg z poprzedniego samochodu 310.000km ale elektronik zainstalował w pamieci komputera poprzedni przebieg.koszt zegarow 120 zl. + 50 robocizna.ot i wszystko[/code]