Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czas wszystkim.jestem tu nowyi mam pytanko.posiadam BMW E36.pyanie mam takie.co to jest ta cala inspekcja co zapala sie przed uruchomieniem silnika wskaznik pokazuje mi jedno pole kwadratu barwy pomaranczowej a drugie barwy czerwonej czy to tak ma byc czy to sa dane z komputera ze jest cos nie tak??jesli to drugie to zastosowalem dzisiaj sposob resetowania kompa powyzej i nic to nie pomoglo dalej inspekcja wskazuje te dwa kwadraty koloru pomaranczowego i czerwonego.za odpowiedz wilkie dzieki ..pozdrawaim :cool2:
Opublikowano
TA CAŁA INSPEKCJA TO DOTYCZY OLEJU KIEDY TRZEBA GO WYMIENIĆ . JAK WYMIENISZ OLEJ I SKASUJESZ TO BEDZIESZ MIAL WSZYSTKIE KWADRATY POCZĄWSZY OD ZIELONEGO DO CZERWONEGO . JAK ZAPALĄ CI SIĘ DWA CZERWONE MOŻESZ MIEĆ KŁOPOTY Z ODPALENIEM . TAK WYTŁUMACZYLI MI W SERWISIE BMW W ŁODZI.
Opublikowano

tak jak przedmówca napisał.

Jedź wymienić olej.

Tam powinni Ci skasować kontrolki. Ale nie będzie się świeciło tak jak przedmówca napisał od zielonej do czerwonej tylko będzie się świeciło 5 zielonych kontrolek

do momentu następnej wymiany oleju :)

Pozdrawiam