Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar kupic sobie E 39 525 tds, w tej chwili mam E34 525tds.

W związku z tym mam takie może banalne pytanie, ale mam! Jak sądzicie albo macie doświadczenie z jakim najlepiej szukać przebiegiem? tzn chodzi mi górną granice np. 250 000 tys to jest juz dużo czy nie????? No i woogóle oczekuje na jakies opinie na temat E39 525 tds,. A może lepiej E39 520i???

Wiem że im mniejszy przebieg tym lepiej!!!

Prosze o opinie!!!!

Opublikowano
Skorpion napisal:
Wiem że im mniejszy przebieg tym lepiej!!!
Przebieg przebiegowi nierowny.Osobiscie wolalbym auto wyscigane w trasach i serwisowane nawet z 300 tys niz auto po 100 czy 150 tys zrobionych na krotkich dystansach w miescie.Kolega ma Focusa z 99r po 250 tys robionych na trasie i poza wizytami w ASO nic nic sie nie dzieje z autem.Moje sluzbowe Ducato i Master mialy najechane w trasach ponad 300 tys i zero powazniejszych problemow z nimi nie bylo.

oo= [] []= oo BokiemMuszeWchodzic

http://img514.imageshack.us/img514/9429/pic03097wo4.jpg

Diesel Driver

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam taki silniczek w swojej niuni i jestem zadowolony, mam 200 tys przebiegu i hula cudownie. Dodam że to automat, który do tego silnika jest idealny. Szukałbym na twoim miejscu po za granicami kraju lub od kogos zaufanego.

pzdr. jak masz pytania pisz na mail.

Opublikowano

Ja mam taki silniczek w swojej niuni i jestem zadowolony, mam 200 tys przebiegu i hula cudownie. Dodam że to automat, który do tego silnika jest idealny. Szukałbym na twoim miejscu po za granicami kraju lub od kogos zaufanego.

pzdr. jak masz pytania pisz na mail.