Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam za miesiac przylatuje znajomy z Angli dogadałem sie z nim ze moze przywiezc mi radyjko. Przeznaczam na ten cel okolo 1000 zł. Jak narazie dowiadywal mi sie o ten i na niego sie napalilem poniewaz ma bluetooth i wspolpracuje z tel komorkowym :D:

http://allegro.pl/item171061463_deh_p55_bt_gwarancja_polska_24m_ce_f_vat_marza.html

Co o nim myslicie?

Jakie radyjko byscie kupili do 1000 zł?

Opublikowano
Fajny sprzęcik, tylko wyświetlacz segmentowy, graficzny byłby lepszym dodatkiem do tego radia. Dziwi mnie to że w dzisiejszych czasach jeszcze są stosowane wyświetlacze segmentowe, przecież to jest patent sprzed 20 lat. Ja u siebie parę miesięcy temu zamontowałem Sony CDX-GT500 i nie narzekam na nie, gra ładnie, czysto. Całe pasmo jest słyszalne rewelacyjnie. W zasadzie nie ma takich bajerów jak bluetooth, czy różnych kombinacji kolorystycznych ale moje potrzeby zaspokaja.
Opublikowano
Ja nie mam zbytniego zaufaania do takich no name, kiedyś się przejechałem na podobnym sprzęcie. Sprzęcik ładnie wygląda ale podejrzewam że wykonanie jst marne, mogę się mylić, najlepiej abywypowiedział się właściciel takiego sprzęta.
Opublikowano

Calkiem fajne to z z tym ekranikiem. Moglby ktos sie wypowiedziec kto cos takiego ma.

Chociaz kiedy kupilem jakies Firsta czy cos takiego i powiedziałem sobie ze nigdy wiecej spprzetu NO NAME...

Opublikowano

No ale wiesz o co mi chodzi... Te tandetne firmy to jak NO NAME ;-).

To moze ktos wiecej niech sie wypowie o tym radyjku 55bt bo narazie na nie jestem zdecydowany, ale decyzje moge zmienic;-)