Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam czy ktoś mi może posiada takie komunikaty w języku francuskim przetłumaczone na polski albo angielski? Albo może ktoś wie jak mogę zmienić język w check control bo metoda z działu zrób to sam nie działa.
Opublikowano

to i ja sie moze podlacze.....

na desce rozdzielczej sa 2 takie "pstryczki". Jeden do zerowania licznika km a drugi wlasnie do sprawdzania komputera - "check control". I jak wszystko dziala to naciskam ten guzik i wyswietla sie check control OK. ALe jesli przytrzymam go dluzej to pisze mi check 1, check 2 ...i tak dalej chyba do 6...??

o co tu chodzi ??

Opublikowano
To to wiem ze to są opcje testów ale chodzi mi o to czy da sie zmienić samemu ten język czy musze jechać do ASO. Może ktoś wie jaki jest koszt:)?
Opublikowano
u mnie w e32 da sie zmienic samemu jezyk. Trzeba przytrzymac wcisniety przycisk ok 10sek i wyskoczy inny jezyk. I tak do skutku czyli do jezyka ktory nas interesuje. ale moze w e38 jest inaczej - nie wiem dokladnie.
Opublikowano

Witam

Ja ci moge pomoc, znam francuski . Napisz mi co ci wysfietla a ja ci napisze co to oznacza. :8)