Skocz do zawartości

Klmatronic i diwne odglosy z okolic konsoli lub silnika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich.

Mam problem pewny Autko 97r climatronic 2 stref. Od pewnego momentu gdy zalaczam klime slychac taki odglos wycia z okolic konsoli ze srodka lub z okolic silnika prawa strona, wycie z czasem ustaje Gdy wylacze klime wycie momentalnie ustaje. Co to moze byc ?

Opublikowano
Witam Wszystkich.

Mam problem pewny Autko 97r climatronic 2 stref. Od pewnego momentu gdy zalaczam klime slychac taki odglos wycia z okolic konsoli ze srodka lub z okolic silnika prawa strona, wycie z czasem ustaje Gdy wylacze klime wycie momentalnie ustaje. Co to moze byc ?

szumi spod maski ? czy odglos bardziej jakby z kabiny - tj z nawiewu ?

Opublikowano
no wlasnie ciezko mi okreslic Tak jak by z okolic silnika Mam pytanie jeszcze odnosscnie klimyi nawiewu Jesli ustawie na panelu 32 stopnie to i tak leci letnie owietrze doiro gdy przekrece pokretelko na maxa na czerwone to jest cieple a nawet gorace Tak samo jesli ustawie 32 a dam na niebieskie to leci lodowate Chlodzic chlodzi
Opublikowano
Jezeli ustawisz na niebieskie to daje powietrze z zewnatrz temu w aktualnych warunkach pogodowych leci lodowate, jezeli ten dzwiek o ktorym mowisz wydobywa sie z konsoli to moze byc to wentylator znajdujący sie na panelu climatronika