Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WITAM.WYDAJE MI SIE ZE MAM WIELKI PROBLEM.LEJE WODE DO CHLODNICY A ONA SCIEKA NICZYM JAK Z KRANU BEZPOSREDNIO DO MISKI OLEJOWEJ.CHCIALEM O´POWIEDZIEC ZE ECZESNIEJ WYMIENIALEM 3 RAZY USZCZELKE.I DALE TO SAMO.CZY TO JUZ JEJ KONIEC.CZY MOZE KTOS COS DORADZIC.MOZE LEPIEJ WYMIENIC CALY SILNIK JESLI TAK TO GDZIE MOGE KUPIC ALBO EWENTUALNIE NAPRAWIC.OKOLICE GDANSKA NAJLEPIEJ.DZIEKI I POZDRAWIAM.
Opublikowano

Wymieniałeś 3 razy uszczelkę pod głowicą ?????????

I co, nie było widać po starej uszczelce czy jest przedmuchana i przerwana gdzieś, odbarwiona t oznaczyło by że tam jest przeciek, może coś źle zmontowałeś, nawet pęknięta głowica nie wydaje mi się żeby asz tak się lało, porpostu miesza się,,hmmm, Zastanawią mnie te twoje wymiany uszczelek??? sam robiłeś czy warsztat ?Bo czytałem że to wcale nie jest takie proste ! więc może ktoś coś spaprał,,,,powiedz dokładniej co siędzieje, gdzie się pojawia płyn chłodniczy, masz osad na korku, widzisz go w oleju, a może masz olej w płynie chłodzącym, poszym wnosisz że płyn idzie do oleju ?

Teraz to ja mam radość z jazdy :)
Opublikowano
Krzysztof nie pisz CAPSLOCK'iem bo zaraz będą "krzyczeć". Przejdź w polecane zakłady na forum, są tam telefony m.in woj.pomorskie.