Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

problem jest taki - w zwiazku z tym ze mam na liczniku juz 240 tys ( a jezdze czesto w dzinsach ) , to fotel kierowcy jest juz troszke przytarty ( nie jest popekany )

czy da sie zamienic obicie siedziska fotela z fotelem pasazera ( poniewaz fotel pasazera wyglada jak nowy ) - robil to ktos ?

Opublikowano
zmieniałem nie raz fakt ,że nie z pasażera ale z takiego samego fotela skóra czy welur naprawde łatwizna rozkładasz oparcie na max odkręcasz plastikowe boki torxem bodajże 25 odginasz metalowe blaszki tylko uważaj bo bardzo ostre szpice mają i siedzisko twoje od spodu ta słoma jeszcze może być przydrutowana to odkręczsz druty przy montarzu dokładnie naciągnij na to samo miejsce żeby otworów nowych nie robić w tapicerce
BMW sie nie psuje
Opublikowano

to mniejwiecej wiem - ale chodzi o to ze wszystko co jest na allegro jest w stanie podobnym lub duzo gorszym niz moj fotel kierowcy - wiec chce zmienic z fotela pasazera ...

i nie wiem czy obicia sa rozne czy podobne ( i da sie to przerobic ) czy takie same