Skocz do zawartości

e28 / majsu / lukasz82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kolega majsu celowo zlosliwy?? Zdjecia juz widziales... POza tym nigdy nie pisalem ze najladniejsza w pl, tylko ze do tej pory ladniejszej na ulicy nei widzialem.
Opublikowano
kiedys szukales 5 , wyslalem Ci na prv ze mam na sprzedanie i wyslalem Ci zdjecia...
Opublikowano
czarna czarna... tyle ze nie byla pucowana;))) a felgi rzeczywiscie nie pasujace pod model ale na takich ja kupilem... szukam czegos odpowiedniego;]
Opublikowano
  • Moderatorzy
Proszę zwrócić uwagę że temat nie dotyczy które E28 jest najładniejsze ani czy felgi pasują. Proponuję jednak wrócić do tematu, a Waszą dyskusję przenieść na priv albo do innego wątku.

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano

^j.w.

rozdzielam, a kolega lukasz jesli ma kontakt do blacharza o ktorym wspomina, to poprosze o wpisanie do tamtego watku, jesli nie to nie ma co zawracac gitary

Opublikowano
Jezu, ale tu sie państwo policyjne zrobiło :shock:
http://img510.imageshack.us/img510/7666/podpisgn8.jpg
Opublikowano
zalozylem temat o blacharce bo sam jestem w potrzebie, i pomyslalem ze mozna zrobic liste ktora sie wszystkim w roznych miastach sie przyda... zaczeliscie o czym innym, wiec nie skasowalem tylko rozdzielilem zebyscie gadali dalej, nawet liczylem na fotki jakies rekina lukasza, o co kaman, kogos to boli?
Opublikowano

progi, drzwi (mam swoje do przelozenia i polakierowania), troche na blotnikach, przy bagazniku; ogolnie mnostwo miejsc...

lakierowanie calosc...

jak bedziesz mial sprawdzone lokalizacje to wrzuc http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=319720

ja w przyszlym tyg pewnie zrobie objazd po paru miejscach to dam znac jakie wrazenie na mnie zrobily...