Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jestem nowym użytkownikiem E39 z 2003 czy jest mozliwe ustawienie tak by przy zamykaniu pilotem lub otwieraniu samochód albo pikał albo mrugał światłami lub kierunkami

przeszukałem forum i nic nie znalażlem na ten temat

Opublikowano

nie masz wiekszych problemow ?

podjedz do kogos od alarmow i niech Ci zrobia jak chcesz koniecznie sie chwalic tym ze masz alarm ... :P

Opublikowano

Własnie chodzi o to że nie mam alarmu mam tylko centralny i jak odchodze od samochodu nigdy nie wiem czy już zamknął sie czy nie dlatego pytam się czy jest taka możliwość ustawienia by sygnalizował zamknięcie i otwarcie

Mam nadzieje że ktoś zna sposób na ustawienie tego

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
mozna np. przez komputer diagnostyczny

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
romanrz napisal:
Własnie chodzi o to że nie mam alarmu mam tylko centralny i jak odchodze od samochodu nigdy nie wiem czy już zamknął sie czy nie dlatego pytam się czy jest taka możliwość ustawienia by sygnalizował zamknięcie i otwarcie
Ja tez nie mam.W nocy widze po swiatlach w kabinie.W dzien slysze.I jestem happy,ze auto zamyka sie dostojnie nie jak jakas pie...ona wiejska dyskoteka ze swiatelkami i piskami :twisted2:

oo= [] []= oo BokiemMuszeWchodzic

http://img514.imageshack.us/img514/9429/pic03097wo4.jpg

Diesel Driver