Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, no cóż niestety zablokowała mi się stacyjka, prawdopodobnie ze zużycia już, no i poszukuje nowej tzn. używanej, interesuje mnie blok stacyjki, może być z przełącznikami, fajnie by było jeśli miałaby wyjęta wkładkę, bo raczej nie chciałbym wymieniać kluczyka, jednakże jeśli ktoś ma stacyjkę używaną z wkładka i kluczykami to też nie pogardzę i chętnie odkupie, wszystkie informacje prosiłbym żeby przesłać na maila: [email protected]

Dzięki

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

A jaka to cena??

Bo tak swoja drogą miałe dzis włam do swego autka, i popaprańce tak sie siłowali z ze stacyjką ze pekła w pół.

Czy aby wjaż stacyjke musze odkręcić kierownicę. Jak się do nie zabrać. Sa tutaj na forum jakiś manuale.

Przepraszam pewnie na rorum było ze sto razy o tym , ale zrozumnie mój chwilowy stres.

dziekuje pozdrawiam

mikro007

Opublikowano
Z rabatem płaciłem coś koło 300zł za stacyjkę bez wkładki a wkładka dodatkowo coś koło 100zł z tym że musisz sobie zadzwonić do aso i podac 7 ostatnich znaków VIN bo stacyjki różniły się w zależności od rocznika.