Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam niedawno kupiłem drugie bmw 520i m50 i nie działa w nim ABS pojechałem na komputer i okazało się że nie można się połączyć z ABS i nie potrafili powiedzieć dlaczego MOżE KTOś WIE TO PROSZę O RADę
Opublikowano (edytowane)
pojechałem na komputer i okazało się że nie można się połączyć z ABS

... a przekaźnik ten fachowiec sprawdzał ?

PS. - jest tam gdzie sterownik ABS i komp. wtrysku - w czarnej skrzynce pomiędzy przawym nadkolem a podszybiem

Edytowane przez misiek_525i
* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano
moze ktos wywalil elektronike od absu albo sterownik uszkodzony :nienie:
Nigdy Sie Nie Myle I Jestem Najmadrzejszy Jak Kazdy Kto Ma BmW :)
Opublikowano
dodam jeszcze że przy każdym odpaleniu auta ABS działa do pierwszego wciśnięcia pedału hamulca zaraz po wciśnięciu hamulca zapala się abs i lipa
Opublikowano
ja tez tak kiedys mialem ze odpalam auto wyjezdzam z garazu ruszam powoli a tu kontrolka mi sie zapalila i nei chciala zgasnac pojechalem na kompa i okazalo sie ze czujnik walniety wymienilem i wszystko ok u ciebie poprostu informuje ze cos nie tak uklad nie zamyka obiegu ;)
Nigdy Sie Nie Myle I Jestem Najmadrzejszy Jak Kazdy Kto Ma BmW :)
Opublikowano
umnie jest dokladnie tak samo ;/ problem pojawil sie gdy czujnik zostal wyjety i wlozony na nowo !! podlaczenie pod komputer nic nie pomawa bo sie nie chce wcale laczyc i wykazywac blędu