Skocz do zawartości

problem z panelem ogrzewania..pomocy!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
panowie..zastanawiam sie nad tym faktem dlaczego nie swieca mi sie pokretła od panelu ogrzewania w mojej e34.....te suwaki są podświetlone ale te pokretła od ustawiania nawiewu ciepło/zimno nie są podświetlone..jak tam sie dostać ..juz dzis próbowałem to wyjąc ten cały panel ale wychodzi do pewnego momentu i dalej nie chce iść..jak to zdemontowac i jaka tam jest zarówka i czy popielniczka tez jest podświetlana...pomozecie mi?????prosze o instrukcje obsługi demontazu i jakie sa tam żarówki i w którym miejscu???????? :doh: dzieki za pomoc!!nadmienie ze nie ma nic o tym w innych postach SZUKAłEM..proszę o fachowa poradę :modlitwa:

http://yourdomain.com/images/broken_link.gif

Babcia z duszą nastolatki:)

Opublikowano
znów porzekadło stare sie sprawdziło:jak nie masz na kogo liczyc to licz na siebie :lol: ...otóz sam sobie na to pytanie odpowiadam...żarówka jest jedna taka malutka...a jak sie dostać tam ciezka sprawa metoda prób i błedów mi pomogła...popielniczka tez jest podswietlana...wyjąłem radio i wysunąłem przycisk od ogrzewania tylnej szyby..nastepnie wysunąłem panel od ogrzewania na tyle zeby od srodka zobaczyc srubki które śa umiejscowione na tylnej stronie panela włozyłemw otwór po radiu srubokret i heja odkrecilem srubki(tzra sie nagimnastykować..nastepnie łebki od suwaków ogrzewania zdjąłem kombinerkami(recznie ciezko schodza)najlepiej chwycic przez materiał bo sie porysuja...i wtedy panel mi zszedł...wymiana żarówki to juz pikuś...wszystko ładnie poskrecałem i jak ta lala ..hehe..teraz moge sie cieszyc podswietlonymi pokretłami i popieliczką....pozdro

http://yourdomain.com/images/broken_link.gif

Babcia z duszą nastolatki:)