Skocz do zawartości

mocowanie siedzenia (kanapy tylnej) w touringu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupując moją e36 kombi z 1997 roku okazało się że nie ma przymocowanego siedziska kanapy tylnej. Są tylko te uszy które wystają z podłogi a brakuje części które powinny być w siedzisku. Mam więc prośbę. Może ktoś mógłby zrobić zdjęcie lub szkic tego elementu (być może mógłbym sam dorobić taką część.)

Chodzi o mocowanie tylko siedziska, oparcie jest ok. Siedzenia które są zamontowane są materiałowe (wersja sport (jak niektórzy ja nazywają)

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano
nie do końca zrozumiałem o co chodzi ale u mnie siedzisko jest na wcisk. po obu stronach oparcia są te małe boczki i na dole ich są takie miejsca gdzie wchodzą z siedziska takie z drutu w kształcie odrwóconej litedy U dynksy i potem w miejscu kolan na brzegach są te jak to nazwałeś uszy i na nie trzeba nasadzić siedzisko jak to wsuniesz to już siedzi i nie ma prawa się ruszyć.