Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem coś takiego: http://moto.allegro.pl/item164495999_felgi_bmw_7_x15_nowe_4szt_alu_.html - felgi wyglądają jak tradycyjne stalowe, ale są z aluminium - są też dość tanie.

Narazie nie planuję zakupu, ale zastanawiam się jak takie felgi się spisują - mam wrażenie, że bardzo łatwo je uszkodzić, a jak wiadomo w zimie łatwiej uwadzić o krawężnik itp. W każdym razie jeżeli nie zmienię letnich alu, to na przyszłą zimę będę musiał pomyśleć o nowych felgach - takich, żeby w tydzień nie zardzewiały.

Ktoś może miał z czymś takim do czynienia.

Opublikowano

myśle że za tą cene kupisz orginalne 15", fakt że wzór może nie będzie rewelacja, ale napewno lepszy od tych.

ja mam alu na zime, jest ok. kosztowały mnie 420zł,

Opublikowano
Jezdze na takich felgach i spisuja sie spoko.Sa wykonane z duzo grubszej blachy niz stalowe takze wydaje mi sie ze sa trwale i nie gna sie na byle dziurze.A sa lzejsze od stalowych
Opublikowano

tez mam takie felgi (jedyna różnica to ich czarny kolor) i moim zdaniem na zimę to jest rewelacyjna sprawa. Nie rdzewieją, są lżejsze od stalowych i wyglądają bardzo solidnie. Ja polecam.

poza tym to są właśnie oryginalne felgi BMW.

pzdr.

Opublikowano
Mam takie orginalne BMW tylko koloru czarnego nabyłem. Wybite BMW i reszta czyli są orginalne. Nie mam żadnego problemu są fajne. I lżejsze !!! Jak bedziesz chciał to mogę Ci odsprzedać :-))!!!!! W niższej cenie
Opublikowano
Mam takie oryginbale BMW w kolorze czarnym 15" dałem 70 zł za sztuke. Te z ogłoszenia są strasznie drogie !

Napisz tylko kto za tyle sprzedaje takie felgi to na przyszłą zimę na 100% kupię (ta zima się pojutrze kończy) - ale ja nawet stalowych za tyle nie widziałem.