Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ktos ukradł mi logo bmw z maski. Musze kupić nowy. Czy ktoś wie, jaka jest dokładna średnica i jakie bolce (rozstaw)?

Pozdrawiam.

BMW - Best of My Women
Opublikowano

No wiesz co?... :oops: :8)

Takie rzeczy to tylko w Erze!! :lol:

Poprostu serwis (sklep) i wszystko jasne. Tam wiedza co i jak.. To takie oczywiste....

Opublikowano

Z drugiej strony...jak to sie mogło stać? Wyrwane na "chama"? Tak pozatym, jak wspomiał przedmówca to allegro może pomóc w poszukiwaniach.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Na allegro są właśnie loga o różnej średnicy. Są także o takiej samej średnicy, a różnym rozstawie bolców.
BMW - Best of My Women
Opublikowano
Z drugiej strony...jak to sie mogło stać? Wyrwane na "chama"? Tak pozatym, jak wspomiał przedmówca to allegro może pomóc w poszukiwaniach.

Pozdrawiam.

To abrdzo latwo wyjac. Wysatrczy czyms podlozyc i juz mamy. To jest an takie wsuwane bolce.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano

Risto.

szczerze mówiąc nie wiedziałem że można w tak łatwy sposób "wyjąć " nasz wiatraczek! Poprostu o tym nie myślę...Ale.. cóż pomysłowość nie zna granic wyobraźni!! :)

Opublikowano
na poczatku tez nie wiedzialem. Ale poprzedni wlasnicicel nie dbal o wiatraczek i poprostu cala farba z niego zeszla i musialem wymienic na nowy. Sam myslalem jak sie go zdejmuje. Ale na forum mi pomogli bo myslalem ze sie go odkreca.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano
Na allegro są właśnie loga o różnej średnicy. Są także o takiej samej średnicy, a różnym rozstawie bolców.

Jezeli nie jestes pewien jaki rozmiar znaczka kupic i jaki masz rozstaw bolcow to otworz maske i zajrzyj pod mate. Ja tak zrobilem i zamowilem sobie z ebaya(nowka blaszka :) )