Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Widać chłopak chce się odciąć od reszty :P

i tu mnie masz :D i jeśli mogę być szczery i nie obrażając nikogo to męczy mnie przekopywanie sie przez posty i topici niezwiazane z serią 7 . Bardzo mi sie podoba właśnie w/w niemieckie forum , mam co prawda to szczęście że znam bdb język niemiecki ale przydałoby się cos w tym stylu u nas . I temu było pytanko ;)

marnujesz życie jeżeli nie jesteś dobry w tym co robisz
Opublikowano
Tez uwazam ze forum powinno byc podzielone na dzialy Modeli BMW bylo by znacznie latwiej cokolwiek znalezc i pytac sie w ramach tych ktorzy takimi autkami jezdza badz sie pasjonuja Ja napewno siedzial Bym w E32 tez znam Niemiecki ale twchniczny jest zupelnie inny od normalnego i niewszystkie zwroty sa mi znane

http://img835.imageshack.us/img835/6681/snc00073m.th.jpg

DWIE ZYCIOWE MILOSCI MOJA ZONA I MOJA SIODEMKA

Opublikowano
Moze nie Secesja ale ilez uroku ma takie pieknie zadbane BMW z lat 80tych-90tych Nie produkuje juz sie takich samochodow wszystkie i nawet Nowe modele BMW sa robione na jedna modle i Kopyto stylistyka doszla do perfekcji w postaci areodynamiki i takich tam technicznych zagadnien ale patrzac Nawet na inne marki ilez maja nieraz ze soba wspolnego Nawet nowa siodemka od piatki na pierwszy rzut oka nie wiele sie rozni a juz nie wspominajac o Japonczykach Wiec Milo jest popatrzec na cos co jest dobre i piekne a jezeli w perfekcyjnym stanie utrzymania to jeszcze poteguje Zachwyt O iel bardziej Wzbudza teraz na drodze Zintresowanie Stara pieknie utrzymana warszawa niz nowe Porsche i Nasze BMKi z lat osiemdziesiatych staja sie juz powoli klasykami motoryzacji i jest ich coraz mniej Niestety

http://img835.imageshack.us/img835/6681/snc00073m.th.jpg

DWIE ZYCIOWE MILOSCI MOJA ZONA I MOJA SIODEMKA

Opublikowano
Tez uwazam ze nei ma jak zadbane stare auto ... to jest cos. Nowe auta to oslizgle okragle napompowane mydla :cry: Brzyyydkie. Klasyczne auta sa piekne ! :D Oczywiscie to moje zdanie. Tez wiekszy zachwyt wzbudzi u mnie stare ladnie dopracowane autko w ktore ktos wlozyl kupe roboty i staral sie je utrzymac w dobrym stanie, niz auto nowe. Co za problem utrzymac nowe auto w dobrym stabue ... oczywiscie pomijam tych ktorzy nawet tego nie potrafia
www.rc-trial.pl ----> ZAPRASZAM
Opublikowano

Potwierdzam, że beemki - zwłaszcza z końca lat 80-tych i początku 90-tych (jeszcze E38 się załapuje) są najbardziej udane pod każdym względem - a zwłaszcza pod jeśli chodzi o wygląd.

Natomiast podział mechaniki na modele byłby wielce wskazany. Po co zaraz osobne forum.