Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Szukalem ale nic istotnego nie znalazlem,zatem pytam.

Od wczoraj zaczal mi troche glupiec CC.

Minowicie jadac z pracy uslyszalem gong i pojawil mi sie komunikat ''Kennezeichlicht" - mysle wiec pewnie mi sie podswietlenie tablicy rej przepalilo.Podjezdzam pod blok wychodzie i sprawdzam i jest wszystko ok, wszystko ladnie sie swieci a komunikat caly czas sie wyswietla.Zgasilem silnik i swiatla, uruchomilem ponownie i cisza.

Zadnego komunikatu,podswietlenie jak bylo tak jest.

Dzisiaj jade sobie po miescie i znowu gongi i komunikaty.Najpierw znowu podswietlenie tablicy rej,potem swiatla mijania,nastepnie tylny stop.

Zatrzymuje sie i sprawdzam a tu cisza.

Wszystjko caly czas ladnie swieci.Zadna zarowka nie przepalona.Zgasilem silnik i swiatla, uruchomilemponownie i ok - zadnych komunikatow nie ma.

Nie wiem co za licho???

Moze to miec cos wspolego z tym, ze wczoraj bylem podlaczyc sie pod kompa na Hallera w Boschu (przy polmozbycie) i probowali sie podpiac, ale okazalo sie ze ich komp nie ma jakis sterownikow do mojego auta?

Poradzcie cos bo to strasznie mnie wkurza jak jade a tu co chwila jakies kurcze klamstwa mi komp przed oczy rzuca!!!! :D

Pozdrawiam

PS zalozylem sobie dzisiaj CB i wreszcie moze nie bede mial "przyjemnosci" rozmow z Panami "niebieskimi"

Zapraszam na forum uzytkownikow Diesla

http://www.bmw-diesel.pl

Opublikowano

No i chyba rozwiazalem problem.

Przyczyna byla taka jak mowil jelito.

Rozebralem i wyczyesilem lampki od podswietlenia tabl rej.Byly zasniedziale az na zielono, wymienilem na nowe zarowki i poki co jest spokoj.

Zapraszam na forum uzytkownikow Diesla

http://www.bmw-diesel.pl