Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc!!!

W ten weekend postanowilem zmienic seryjne CA w swojej betce :)

Przod: 13cm zestaw Infinity na zwrotnicy ( 13 kolo nog a gwizdki w drzwi [seryjne sredniotownowki odlacze] )

Tyl: 3 drozne 10cm Infinity

Subwoofer: JL albo JBL GTI 10'' w skrzyni zamknietej.

Przod i tyl napedzane wzmacniaczem 4 kanalowym SPL X a najprawdopodobnie mono JBL 601.1.

Radyjko oczywiscie moje ulubione :D : JVC KD-SH 909r

otoz problem jest w tym ze nie wiem ktoredy puscic czincze z radia do wzmacniacza (lacznie 3 pary czincz) i ktoredy przewody z wzmacniacza znajdujacego sie w bagazniku do drzwi przednich.

Z gory dzikuje za porady.

Opublikowano
Wszelkie przewody w swoim aucie puściłem w progach. Demontujesz plastikowe nakładki i już. Dodatkowo trzeba zdjąć boczne osłonki przy przednim słupku i plastiki pod deską rozdzielczą, żeby dojść z kablami od radia do progów. Z tyłu wyciągasz kanapę i pod nią wchodzisz do bagażnika.

Kosmetyka samochodowa, czyszczenie tapicerki

http://www.clart.pl

Dodatkowe info, zapytania, porady na PW.

Opublikowano
w progach na czincze jest za daleko. Wiec rozbierasz najpierw caly srodkowy tunel od recznego po galke zmiany biegow i ten schowek. Bierzesz jakis mocny drut i przywiazujesz czincze. Od dolu poszukaj szczelinyzeby wejsc do komory gdzie jest radio. Od dolu tzn od czesci tunelu po stronie pasazera. pozniej chowasz je ladnie w tym tuneliku. Za tunelem masz chyba popielniczke a pozniej troche wykladziny. Tam robisz mala dzirke i przepuszczasz pod kanape. Oczywiscie kanape wyciagasz. Pozniej juz tylko do bagaznika ktoredy tylko chcesz. Mnie czeka za kilka dni ta sama robota bo zmieniam okablowanie do CA.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl