Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No dobra panowie ja mam inny problem. kupilem auto jakies pol roku temu a dokladnie ojciec kupil E-34, spisal umowe z facetem na jaks tam sume ale bez daty, w zwiazku z tym ze chcial zeby ojciec jeszcze pojezdzil na jego ubezpieczeniu. Auto jezdzilo w lodzi przez jakis czas caly czas na krakowskich numerach stkad kupilismu bemke mialo wypadek, nie bylo policji itp auto do kasacji. chcialem sprzedac na czesci,ale musze wyrejestrowac do czego u nas w odzi potrzebne sa dokumenty auta i dwod osobisty kolesia z krokowa itp. a chcialem samochod sprzedac na czesci, ale jak doloze za zlomowanie i za robocizne rozbiorki go na czesci, bo sam nie zrobie tego, to malo co zarobie na tym a i tak stracilem. teraz pytanie, jesli ktos wie: czy skoro nie mma daty na umowie wpisuje ja teraz i przeciez moglem skasowac auto podczas powrotu z krakowa kto wtedy wyrejestrowuje auto ja czy ten facet ktory sprzedal???