Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
chcialbym poprawic naglosnieni w bmw e46 mam radio kasetowo.mozecie cos doradzic
"Nie trzeba grać głośno, żeby być słyszanym" Janusz Kofta
Opublikowano
Dzieki za rade. Zrobie tak. a gdzie najlepiej kupic takie radio i jaki koszt takiego radyjka. Swietna ta bete masz. pozdrawiam.
Opublikowano
i jak gra takie radyjko jest poprawa? A jakiej firmy to jest, potrzebne sa jakies kody czy cos w tym rodzaju.
Opublikowano

Poprawy praktycznie nie ma żadnej. E46 nie posiada dobrego sprzętu grającego. Wada są kiepskiej jakości głośniki , wzmacniacz oraz samo radio.

Nie wspomnę o plastikowym subwooferze przymocowanym do wrednie drgającej tylnej półki.

Opublikowano
a trudno podpiac inne radio niz orginalne i czy jak ponownie zapne to orginalne beda potrzebne jakies kody.Chcialbym sprubowac jak to gra na innym radiu :modlitwa:
Opublikowano
Ja wywalilem oryginalnego cd i wpakowalem panasonika.100%lepiej gra,a na glosnoki nie narzekam bo daja dobrego czadu.W panasoniku mam funkcje aby na tyl dac same niskie jak do subwofera!!!!!!!!!
te gusta conducir? BMW
Opublikowano
a jak podepiac takie nie orginalne radio trzeba cos przerabiac w kostce :modlitwa:
Opublikowano
a jak podepiac takie nie orginalne radio trzeba cos przerabiac w kostce :modlitwa:

Kupisz przejściówke za 20zł. Ja do swojej e46 wpakowałem radyjko alpine i o wiele lepiej gra. Oryginalne zostawiłem-jak będe chciał sprzedać auto to je zamontuje.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

czy orginalny kaseciak ma jakieś wejście AUX??

:search:

Opublikowano
E46 nie posiada dobrego sprzętu grającego.

Zestaw Hi-Fi lub Harman-Kardon montowany seryjnie w M oraz zwykłych modelach za dopłatą daje rade :P

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato