Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Od jakiegos czasu slysze w swoim aucie jakies dziwne dzwieki bodajrze z komputera. I wtedy widze jak mi mruga temperatura na wyswietlaczu OBC. Powiem szczerze ze nie mam pojecia co to jest. Dodam ze jest to e34 520 m50 komputer nie jest pelny bo ma 6 przyciskow. Czy to mnie informuje ze sie zmienila temp. na zewnatrz czy jak??? Prosze o jakies wyjasnienia. :modlitwa:
Opublikowano

Aha teraz juz wiem dlaczego mam ten sygnalek. On jest przewaznie przy rannym odpalaniu a pozniej jak jade tez sie czasami pojawi ale to wtedy jak chyba tem. opada albo sie podnosi. Czyli przez to mam rozumiec ze jak temperatura bedzie powyzej 3 stopni to te sygnaly ucichna?????

Z gory dzieki za wyjasnienia!!!!! :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:

Opublikowano
jak na polu tem spadnie ponize +3 st to bedzie gong ( chyba 3razy ) i bedzie migac temperatura ... jak rano wsiadziesz i bedzie -10 to bedzie tak samo ... a jak rano odpalisz i bedzie np 5 st , a potem spadnie do np 0 to wtedy bedzie ostrzegal ...