Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszytkich klubowiczów bmw!! Mam od jakiegoś czasu dziwny problem!! Moje E30,nigdy niema ma prboblemu z odpalaniem,moze stać nawet pare dni na zimnym i zapoali bez najmniejszych problemów,ale ostatni zauważyłem że np podjade do sklepu,czy na stacje czy gdzie kolwiek gdzie mi załątwienie spraw zajmuje pare minut zamochod ma problemy z odpalenie,pokrec go troche na rozruszniku w koncu odpali,zawsze to sie dzije jak na chwile mausze wyskoczyc z samochodu,ale jak samochod np. postai z 30 minut jest ok,odpala odrazu,zawsze sie to dzieje jak musze na chwile wyłaączyć silnik,nigdy sie to nie dzieje jak samochod stoi dłużej. Czy ktoś wie co jest winą tego?? tak podejrzwewam ze to moze świece...,ale nie jestm niczego pewny! Dlatego zgłaszam sie do was z problemem! Barzdo porsze o jakąś rade!! z góry za wszytkie odpowiedzi dziekuję i pozdrawiam!!
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

prawie sam sobie odpowiedziałeś na swój problem

podpowiem jaki czujnik wystawia do sterownika sygnał o temp. płynu chłodzącego?!? :idea:

TS SERWIS diagnostyka i elektronika samochodowa

tel. 607 890 658