Skocz do zawartości

Ręce opadają z podgrzewanie fotela w E46 328i, musnę-gasnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kolejny dzisiejszy dzień spędziłem przy foltelu kierowcy i problemem podgrzewania. Sprawdzałem włączniki dla pewności , tzn przeżuciłem kierowcy do pasażera i to samo ciągle rozłacza gdy włączony jest przycisk podgrzewania . Dzisiaj ręce mi opadły , Gdy nie siedzę na fotelu i włącze podgrzewanie chodzi , gdy tylko musnę okolice " L" fotela tzn zagięcia okolic pleców a siedzenia fotela

gaśnie , a gdy poruszam w okolicach zagięcia tzn siedziska w zagięciu spowrotem wraca do stanu podgrzewania gdy włączam podgrzewanie. Sprawdzałem grzeje ok ale rozłacza jak siadam .

Czy jest jakiś sposób na ten defekt, ręce opadają , nie wiem jak by wyjąć tą spiralę bo czuję że fotel podrę a mam w skórze, próbowałem pod spodem ale nie chce tykać bo nie wiem co i jak , patrzałem w TIS ,

odkręciłem tylne plastiki fotela ale wszystko jest obszyte skórą.

POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kostki pod fotelem sprawdzałem

Opublikowano
Mata grzewcza przezywa okres załamania ... :D . Miałem podobnie tylko u mnie strona siedziska nie miała znaczenia , siadłem gasła dioda grzania i przestawało grzać. Wymieniłem mate i wszystko ok .
www.7er.pl > BMW7 Klub Polska