Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Nadchodzi taki moment w życiu kazdego meżczyzny że trzeba w końcu zmienic stan cywilny...U mnie też taki moment nadszedł :) W związku z powyższym-ponieważ jedyną słuszna marką na świecie jest BMW szukam kogoś kto mógłby "pożyczyć" mi swoje BiEmDablju na czas moich zaślubin...Ponieważ bedzie to środek lata ( 07.07.2007 ) i impreza "prawie" nad morzem (Wolin) szukam jakiegoś cabrio.Najchętniej Z3,Z4.Mogą być oczywiście inne propozycje...Auto potrzebuję pewnie na ok.godzinkę (dojazd z domu do koscioła,potem krótki objazd miasteczka -może łacznie z 5 km :).Proszę o ew.oferty na PRIV.
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
odnowię trochę temat...do imprezy coraz bliżej a żadnego chętnego nie widzę :) nie ma żadnego właściela Z3, Z4 z zachodniopomorskiego który chciałby zarobić na paliwko ? :)
Opublikowano
z3, z4 to autka dwuosobowe raczej, wiec na slub chyba nie podejda. e46 cabrio jak najbardziej;)
"there's more to living than only surviving"
Opublikowano
ja gdybym posiadal z3 badz z4 nie poszedlbym na taki uklad, ale zycze powodzenia w poszukiwaniach i wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia:D
"there's more to living than only surviving"
Opublikowano
własnie ma być dwuoosobowe :) ja za kierownicą, małżonka obok i z tyłu włascieciel Z-tki w moim BMW :)

Masz rację. Fajnie to wygląda. Ja na swój cywilny jechałem czarną Corvette z dwoma białymi szarfami i wyglądało to o niebo lepiej niż te obciachowe i wymęczone "jamniki".

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari