Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam problem.dzis podczas regulacji gazu nastapil wystrzal.polecial niebieski dymek z okolic przepustnicy i auto zgaslo.po odpaleniu na benzynie auto ma non stop okolo 2000 obr.wkreca sie bez problemu tyle tylko ze nie mam niskich obrotow.na gazie chodzi bez problemu.rozebralem przeplywke ale wydaje sie ze wszystko jest oki.klapka chodzi lekko.nie wydaje sie skrzywiona.czy to moze byc uszkodzona przeplywka czy moze cos innego.dzieki za wszelkie sugestie.pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
mam podobnie ale mi strzela nostop w dolot dotego rozerwało mi gume łoczącą pszepływomiesz z korektorem, pszeplywomiesz jest jusz po pszejsciac asz jego dół odpad i go klejiłem od siły wybuch€w a w jego środku klake piłowałem bo sie skszywiła i zacinała na gazie chodzi ok poza tymi strzałami natomiast na bezynie chodzi tylko na wolnych obrotach mam 2.0 silnik
Opublikowano
mam podobnie ale mi strzela nostop w dolot dotego rozerwało mi gume łoczącą pszepływomiesz z korektorem, pszeplywomiesz jest jusz po pszejsciac asz jego dół odpad i go klejiłem od siły wybuch€w a w jego środku klake piłowałem bo sie skszywiła i zacinała na gazie chodzi ok poza tymi strzałami natomiast na bezynie chodzi tylko na wolnych obrotach mam 2.0 silnik

Czlowieku co ty na jezyku polskim robiles?! :shock: :jawdrop:

E30 318IS Rally