Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam instalację w aucie ale nie wbitą w dowód i szukam papierów ewentualnie speca od homologacji .Jest to parownik i nie jest to nowa instalcja była już w aucie jak je kupowałem ale jest sprawna działa bez zarzutów więc chciałem zostawić.
Opublikowano
do homologacji musisz okazac sie rachunkiem za butle-ktory jest od razu przyzwoleniem do urzytku tzw paszport butli-poza ty,m inne papiery gdzie zamontowano bedziesz mial ogromy klopot teraz z tym.Ktos jedzil na lewiznie -a jak cie zatrzymaja to moze byc zabranie dowodu rej. i mandacik
Opublikowano

Tu masz linka z allegro:

http://moto.allegro.pl/item151473446_instalacja_gazowa_i_homologacja_instalacji_lpg.html

Da sie załatwic.I glin też się jakoś strasznie nie obawiaj,jeżdziłem tak trzy lata i w sumie skapnął się tylko jeden,ale to Polska ,więc 50 zł na przymknięcie oka i ok.A papiery na butlę sa do odtworzenia,właśnie tam gdzie dałem linka trzeba za to 50 zł zapłacii gośc legalizuję całą instalację,szkoda tylko że telefonicznie tego nie robi :mrgreen:

Było e23 2,8 automat,potem e23 2,8 manual teraz e36(z silniczkiem jak od kosiarki ale spoko bedzie kiedyś większy) BMW na zawsze,--hehe kosiarka do żyda a teraz 2 literki w trumniaku-m52b20
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tomcio, trochę się tu podkładasz... Jak jeździłeś 3 lata z instalacją nie wbitą w dowód, to musiałeś przechodzić przeglądy... na lewo.
Kai