Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam. od 2 tygodni jestem szczesliwym posiadaczem bmw 320e-36 cabrio z roku 94, mam pytanie do uzytkownikow tego autka, czy wszystkie dachy mialy ogrzewana tylna szybe czy to byla opcja,poniewaz na konsoli mam przycisk wlaczania szyby,a u mnie jest zwykla bez ogrzewania,wiem ze napewno zostalo tam poszycie dachu wymienione na nowe jednak podejrzewam ze jest to nie orginalne lub tylna szyba jest nie orginalna- z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi pozdrawiam
Sprzedam Bmw 320d E46 2001r
Opublikowano

Hey

Na początek gratulacje że zdecydowałeś się na kupno cabrio, mam nadzieję że niebawem zobaczymy fotki twojego auta w galerii :D , A co do tego ogrzewania tylnej szyby, to nie wiem czy wiesz , ale mieka szyba w cabrio ogrzewana jest przez dmuchawę, a nie jak w tradycyjnej szybię przez paski przewodzące prąd. Jeśli masz auto z 94 roku to możesz nie mieć jeszcze klimatronic, a wersje ze zwyką klimą lub bez niej praktycznie nie miały nadmuchu na tylną szybę (znajduję sie on na oporciu tylnej kanapy między zagłówkami, jeśli masz zagłówki) Wersje z klimatronic miały montowany nadmuch ogrzewania tylnej szyby jako opcja. Oczywiście przycisk na konsoli jest bo panele są takie same jak w innych wersjach nadwozia, i przycisk ogrzewania tylnej szyby może być przydatny do Hardtopu , oczywiście jeśli masz u siebie wyprowadzenie na hardtop , bo również nie wszystkie wersje to mają.

Pozdro

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
kujon dzieki serdeczne za odp. klimatonika ani klimy niema,ale ogolem jest dosyc dobrze wyposazona pol skora 4 el szyby dach komputer wiatrolap podgrzewane siedz luster alu 16 orginal bmwitd, napewno zrobie i dam fotki do galerii ale najpierw musze pozbyc sie i kupic orginalne lampy z tylu bo mam te lexus-y- ale autko SUPER
Sprzedam Bmw 320d E46 2001r