Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Witam.Moim zdaniem cos niegra z tym autem jak dlamnie niepasuje tu cena do przebiegu i wyposarzenia .Mieszkam teraz w monachium od 5 lat,ja swojej 320d szukalem prawie 2 miesiace.WEjdz na ta strone i porownaj ceny i przebiegi tych samochodow.I jeszcze jedno czy te auto ma jeszcze stary bhttp://www.mobile.de/SIDRrg.4qfOWr9nZpsRoKFvyQ-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11LsearchPublicJ1166450632A1LsearchPublicD1100CCarW-t-vctpLtt~BmPA1A1B20A0%81%5D-t-vCaMiMkQuSeUnVb_X_Y_x_ycoetrdsO~BSRA6B14B14D3500BGNCPKWA0HinPublicA2A0A0A0ADFBenzinD1999A0/cgi-bin/serief czy juz nowy?

Sory nie widzialem daty.Pozdrawiam

Opublikowano
No wlasnie tez mi ta cena troszke nie pasuje za tanio. Ponoc to auto jest z wloch sprowadzone. Nie wiem trzeba bedzie pojechac i zobaczyc co to. Na fotkach calkiem niezle sie prezentuje.
Opublikowano
Same felgi w niej to wydatek okolo 2000e.Duzo krece sie po miescie i widze co polacy tu biora na sprzedaz.Moja rada jedz sam po auto te pieniadze ktore ma zgarnac gosc ktory to sprowadzil masz w kieszeni no i widzisz co bierzesz.POzdrawiam
Opublikowano
Kurcze no nie wiem bo w sumie ja zjezdzam do polski na dwa tygodnie troszke malo czasu zeby jechac za granice. Nie wiem bede sie musial zastanowic . W polsce tez ich troszke znalazlem w tym silniku mam nadzieje ze cos bedzie godnego :)
Opublikowano
Czy przed liftingem byly tez wersje z tymi malymi halogenami w zderzaku, bo po liftingu to wiem ale myslalem ze przed byly takie podluzne halogeny ?? Nie jetsem pewien wiec pytam :) Pozdro600
Dla was to kilka liter, dla nas cale życie - B M W
Opublikowano
Czy przed liftingem byly tez wersje z tymi malymi halogenami w zderzaku, bo po liftingu to wiem ale myslalem ze przed byly takie podluzne halogeny ?? Nie jetsem pewien wiec pytam :) Pozdro600

Powiem szczeze ze nie mam pojecia.

Opublikowano

Coupe miała okrągłe halogeny od początku produkcji więc wszystko OK.

Poroponuję pojechać, obejrzeć z testerem lakieru i po sprawie.

Swoją kupiłem z przebiegiem 106 tys. km także z Włoch więc nie ma się co bać.

Titansilber metallic

http://img344.imageshack.us/img344/9427/328wp0.jpg

Opublikowano
Na Allegro elektroniczny coś około 300 zł, posprawdzaj auto i sprzedaj za 250 zł :) Wydatek 50 zł się opłaci w tym przypadku.

Titansilber metallic

Opublikowano

Mogę Ci tylko napisać na co ja patrzyłem przede wszystkim:

- bezwypadkowość (tester warto najpierw przecwiczyć na innym BMW, bo nie wszędzie powłoka lakiernicza jest równa).

- stan skór i uszczelek (kosztowne doprowadzenie do ładu)

- po odpaleniu zimnego auta czy nie ma objawów dymienia, stkuów itd.

- przejechać się i posłuchać zawieszenia

- na kanał i obejrzeć dokładnie od spodu (spawy, podejrzane wycieki)

- na jedną rzecz nie zwróciłem uwagi mianowicie luzy na szybie w drzwiach, coupe ma to do siebie że jeżeli poprzedni właściciel zamykał drzwi chwytając za szybę może być konieczna wymiana prowadnicy szyby w drzwiach. Inaczej szyba żle dolega do uszczelki i słychać szumy powyżej 120 km/h. Wtedy wymiana prowadnicy (500 zł) lub uszczelki (1000 zł).

Tyle, jak mi sięcoś przypomni to dopiszę.

Titansilber metallic

Opublikowano

Byłem obejrzeć to autko. Z daleka wygląda fajnie ale:

1)Zderzak przedni pożdzierany konkretnie od kolein

2)W lewym przednim nadkolu dziura o średnicy 15 cm

3)Lewe tylne nadkole zwisa

4)Tylni zderzak to szczyt fachowości lakiernik-spaprany totalnie

5)W paru innych miejscach widać źle położony lakier

Skóry w dobrym stanie, ale na podłodze syf do potęgi-pełno piachu !!

Generalnie auto po kicznej naprawie blacharsko-lakierniczej. Jedyne co to ma pięękne alusy, jak ktoś się na nie napali to auto pójdzie.