Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

To mój pierwszy post na tym forum więc wypada się przywitać. Mam na imię Tomek, mieszkam w Warszawie i od paru dni jestem użytkownikiem (jeszcze nie właścicielem ale to mam nadzieję niedługo) BMW 323i 1998.

Tak więc witam wszystkich serdecznie:)

Autko jest sprowadzone i wymaga kilku napraw. Jedną z nich był zakup takiego gumowego wlotu do kolektora ssącego (chygba tak to się nazywa), który notabene dziś będę montował z kumplem.

Będąc w sklepie widziałem super program w którym babka wprowadzala szczegolowa informacje o modelu, roczniku itp a nastepnie miala mozliwosc graficznej prezentacji tej czesci (porownania jej z alternatywa w innym modelu) i co ciekawsze rysunek techniczny z przedstawieniem tej czesci wzgledem innych w silniku. Jednym słowem progam bomba. Zastanawialem sie czy macie dojscie do takiej aplikacji lub skad ja mozna ewentualnie sciaganc.

Z gory dzieki za info i jeszcze raz wszystkich serdecznie witam na forum.

Tomek

Opublikowano
Witam. Strona www.realoem.com podajesz 7 ostatnich numerow nadwozia i wszystko juz wiesz :lol: Pozdrawiam

WOW, o cos takiego mi chodzilo, wersja offline bylaby lepsza ale i tak jest to to o czym mowilem, wielkie dzieki!:)