Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wiec tak mam problem taki jak widac w temacie otuz samochod jest od niedawna sprowadzony i napoczatku ogrzewanie bylo super wlaczylem zaraz szyba byla przejrzysta a teraz jak zalacze to czasami wruce juz do domu i jeszcze sie nieodparuje :/ a moze ogrzewanie dziala tylko teraz sa zimniejsze dni i juz tak niehasa jak powinno :>???? odiszcie moze ktos ma jakies pomysly :]
Opublikowano
w/g mnie jest wiecej wilgoci w aucie i stad to opoznione odparowywanie tylnej szyby. Jak bedzie jakis mniej mokry dzien, przewietrz auto, jezeli masz sprawna klime wlacz ja od czasu do czasu, sprawdz filtr kabinowy
Opublikowano

Witam,

Podłączę się pod temat.

W moim Bmw E34 jak włączę grzanie szyby to tylko górna częśc się ogrzewa a na dole nic jakby połowa nie grzała w ogóle.

Jakiś kabelek sie rozłączył?

Czekam na odpowiedzi.

SB

BMW i V8 to idealne połączenie :)
Opublikowano
SebaBMW sprawdź czy nie masz przerwanego paska pionowego na brzegach szyby bo skoro mówisz że część szyby grzeje a część nie to prąd Ci dochodzi czyli kable chyba masz ok. Sprawdź najlepiej miernikiem czy masz przejście prądu na całej długośći pionowego paska. Pozdroo.