Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.. mam maly problem ze stacyjką-nikt nie chce mi pomóc wszyscy wysyłają mnie do serwisu Bmw a oni zaśpiewali sobie spora sumkę.. Czy łatwo wymatować taka stacje i czy można kupic używaną-tzn.czy bedzie pasowała bo w serwisie powiedzieli ze trzeba zamowic i dorobia konretnie do mojego auta.
Opublikowano

to dziwne ze to nowe osoby maja akurat broblemy z zamkami lub stacyjkami. a przedtem nigdy nie miały zadnych problemów ze swoimi BMW które naklanialy bo do tego zeby poszukac tego forum??? i zazwyczaj sa to panie tak samo jak to w tym przypadku"Diana" .Calkiem niedawno byla pani "Magdalena" która podobno zatrzasnela kluczyki w aucie i pytala jak je otworzyc bez kluczyków.

Uważam ze informacie na temat otwierania aut marki BMW na tym forum lub ich uruchamianie bez zabezpieczen jakimi sa (immobilisery, kluczyki itp. powinny byc udzielane na priv, i tylko osobom zaufanym które mają wiekszą liczebe wysłanych postów niz 1 czy 2 .

Opublikowano
A jaki masz problem ze stacyjka?Kluczyk ciezko kreci czy slaby kontakt na kabelkach.
Mój problem polega na tym ze kluczyk sie kreci dwa razy,a potem sie blokuje. Stalo sie to tak ze chcialam zgasic silnik wyjelam kluczyk a silnik dalej chodzil zgasilam go na biegu ale kontrolki dalej sie palily. Zapasowy kluczyk tak samo reaguje dwa obroty i blikada.
Opublikowano
to dziwne ze to nowe osoby maja akurat broblemy z zamkami lub stacyjkami. a przedtem nigdy nie miały zadnych problemów ze swoimi BMW które naklanialy bo do tego zeby poszukac tego forum??? i zazwyczaj sa to panie tak samo jak to w tym przypadku"Diana" .Calkiem niedawno byla pani "Magdalena" która podobno zatrzasnela kluczyki w aucie i pytala jak je otworzyc bez kluczyków.

Uważam ze informacie na temat otwierania aut marki BMW na tym forum lub ich uruchamianie bez zabezpieczen jakimi sa (immobilisery, kluczyki itp. powinny byc udzielane na priv, i tylko osobom zaufanym które mają wiekszą liczebe wysłanych postów niz 1 czy 2 .

Nigdy wczesniej nie mialam problemu z moim autem mam go 3 miesiace więc moze dlatego jest to moja pierwsza awaria.Ja nie pytaam jak otworzyc auto tylko w jaki sposób mozna zmniejszyc koszta jakie muszę ponieśc w serwisie wiec nie wiem po co te zbedne komentarze.