Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jw., albo może ktoś z was zna się dobrze na silnikach? Ja byłem obejżeć 524td '91 w Kalwarii i wydaję mi się że auto nie było bite (a to raczej żadkość), tyle że ma strasznie zjechaną kierownice i lewarek (a jest to automat) i miała sporo właścicieli. Tyle co ja się znam to nie doszukałem się niczego niepokojącego, ale przed kupnem chciałbym żeby ocenił to jakiś mechanik. Możecie polecić kogoś w Krakowie?? Z góry dzięki.

ps. może ktoś z was zna to auto

Opublikowano (edytowane)

Dlaczego nie, moje jest z 1992 i miało udokumentowany przebieg 132tys a teraz ma 145tys :) I kupiłem ja od 1 własciciela w Niemczech, stan idelany, wiec nie wiem czemu mówisz bajki :worried:

Sa nawet BMW z tamtych lat które maja jeszcze nizsze przebiegi niz mój :cool2:

Edytowane przez DAREX
Opublikowano
to jest taka rzadkość, że aż nie chce mi się wierzyć, że 91 rocznik może mieć tak mało na plecach, mając do tego wielu właścicieli :duh:
Opublikowano
To że on nie ma 200 tys. to akurat dobrze wiem. Każde E30 z tych lat które oglądałem miało ok 200 tys. Cud jaki czy co :mrgreen: Ja stawiam że ta ma około 400 tys. Chodzi o to że wydaje mi się że nie była bita, tylko nie jestem pewien silnika.