Skocz do zawartości

Prośba do kolegów co wrzucili fotki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, :( ...juz nie mam siły szukać... Ja tylko z pytaniem ..czy macie jeszcze fotki wymiany filtra kabiny-pyłkowego. Wiem ktoś z kolegów je edytował na forum. Tylko naprawdę nie moge ich odszukać w tej ilości postów.

Naprawdę idzie zgłupieć przeszukując za pomocą"szukaj" i stracić mnóstwo czasu...

Pozdrawiam

Irek

Opublikowano

Witam,

Dziekuję za kierunek informacji. Wiem że tam są elementy i.t.d. Ale któryś z forumowiczów podawał zdjęcia -Krok po kroku- I na tym by mi zależało najbardziej. Dodam, że przeglądałem "Zrób to sam" i niestety mało konkretów w tym temacie..

Pozdrawiam

Irek

Opublikowano
Kolego sama wymiana tego wszystkeigo jest bardzo banalna:) w razie trudnosci pyta a z tamtych informacji mozna wyczytac tyle ile naparwde jest potrzeba
Opublikowano

:)

Co prawda nie jestem specjalistą w tych samochodzikach, patrzyłem w tej chwili " tu i tam", a i myslę że to chyba nie jest trudne..Może nie potrzebnie zrobiłem zamiesznianie...Dzięki.. temat można uznać za zamknięty. :cool2:

Pozdrawiam

Irek

Opublikowano

:D

Chodziło o to ..Dzięki za za zainteresowanie. :cool2: Właśnie kiedyś widziałem te, lub podobne fotki. :)

Pozdrawiam

Irek