Skocz do zawartości

Witam serdecznie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie!

Właśnie wróciłem do grona szczęśliwych posiadaczy BMW. Miałem już kilka beemek, ale czasowo zdradziłem markę na inne samochody:-(

Teraz jednak wróciłem do korzeni i myślę, że już na stałe.

Obecnie sprowadziłem sobie x5'tego po liftingu i chętne wymienię się uwagami na temat wozika z innymi fanami marki.

Pozdrawiam serdecznie

Ergox

Opublikowano

Jakby każdy miał się w taki sposób przedstawiać na serwerze nie byłoby miejsca na nic innego.

Sorry Ergox - cieszymy się bardzo ale to nie jest dobry temat.

Moderator zaspał? :lol:

http://www.toya.net.pl/~yeahman/00/bmw4.jpg
Opublikowano
yeahman a Ty znów w akcji widze tylko straszysz moderatorami i adminami.Oni sa od tego i wiedza co i kiedy maja robić.Więc nie zwracaj nikomu uwagi co kto ma robić.To ergoxa 1post i miał prawo sie pomylić,Taka moja mała sugestia.Pozdrawiam :)
Opublikowano
  • Członkowie klubu
yeahman a Ty znów w akcji widze tylko straszysz moderatorami i adminami.Oni sa od tego i wiedza co i kiedy maja robić.Więc nie zwracaj nikomu uwagi co kto ma robić.To ergoxa 1post i miał prawo sie pomylić,Taka moja mała sugestia.Pozdrawiam :)

Słusznie.

A zalew podał właściwe miejsce.

Zamykam.

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.