Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeśli kontakt ma być w celu wymiany doświadczeń lub podobnym, to może by warto bylo zostawić swoje namiary najpierw? ja nie mam broń boże niczego złego na myśli, ale tak mi się wydaje, że taka anonimowość może właściciela m3 z filmiku raczej zniechęcić...

oczywiście nie znam tego pana kierowcy, ale chciałem być "uprzejmy" :mrgreen:

ps: Cent, jak patrze jakie masz fury w podpisie, to tak mi sie wydaje że już wiele z rzeczy materialnych na tym świecie ci do zdobycia nie zostało! :wink: :cool2:

pozdr

Opublikowano
o ile sie nie myle to albo na tym albo na innym forum BMW było już mówione o tym samochodzie, filmik to klasyczny przykład że aby jeździć M3 E46 trzeba się troche oswoić i tym samochodem i mieć już lekkie pojęcie w tamacie, czego jeszcze brakuje temu kierowcy, ale plus że uczy sie tego na bezpiecznym terenie , a nie na rondzie w mieście :D

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif