Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak w temacie.....

Brak 12V na kablu przy żarówce....

Drugie światło (prawe) jest OK..

pytanie:

Czy oba drogowe światła sterowane są z jednego przekaźnika? ponieważ przy włączaniu drogowych próbkuje jeden przekaźnik w skrzynce w komorze silnikazamieniałem ten próbkujący przekaźnik z innymi w skrzynce- ale dalej lipa)..czy ścieżka jest taka??:

włącznik

przekaźnik

bezpiecznik

światło?? czy coś jest po drodze jeszcze..?

dzięki

Opublikowano

Czesc

Wez jakis probnik i sprawdz miedzy bezpiecznikiem a przewodem/czy nie ma przerwy/Jezeli caly ,to przekaznik albo wylacznik.Sprawdz, czy dichodzi do bezpiecznika

pozdrawiam

Opublikowano

Okejos....

Ściągnąłem schemat elektryki do 318i ale sądzę że rozwiązanie w zakresie tego obwodu (świateł) jest bardzo podobne- jak nie identyczne...:)

i bankowo musze mieć uszkodzenie na odcinku bezpiecznik światło....bezpieczniki wydzwoniłem wszystkie bo do tej pory nie wiedziałęm któy odpowiada za drogowe- są OK.

Bezpiecznik nr 1 w skrzynce jest od drogowego lewego- zatem bedzie okejos..

dzięki za pomoc Panowie:)

Opublikowano
zmostkuj prawy z lewym puki co, a jak ci sie będzie chciało to złap sie za konkretne szukanie przyczyny ;)
kultura jazdy na miare gwiazdy ;)