Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ! Niedawno zostalem wlascicielem E36 328i z 96 i mam taki problem ze ktoredy mozna polozyc kable do zmieniarki albo do wzmacniacza ?? nie mam na ten temat za duzego pojecia kiedys to robilem w Tico ale tico to nie samochod ( chociaz bardzo go lubie ) i przy okazji zdemolowalem pol samochodu kladac te kable i teraz chcialbym podlaczyc zmieniarke i wzmacniacz i ktoredy najwygodniej polozyc kable ?? moze ktos ma jakis dobry patent ktoredy jest najwygodniej i bezproblemowo i gdize nie bede musial niczego uszkadzac Prosze o pomoc moze jakies zdjecia ??? Pozdrawiam i z GOry dzieki !
Opublikowano
najlepiej puscic srodkowym tunelem. Sciagasz cala tapicerke ta obok drazka zmiany biegow, odkrecasz ten schowek czy co tam masz kolo recznego. Tam zaczyna sie tapicerka ta szara. Tamtedy mozesz przepsucic kabel i wyjmiesz go pod kanapa. Z kanapy trafisz do bagazniki bocznymi tunelami tam gdzie kable biegna. To jest najblizej z wszytskich opcji. Mysle ze z godzinka roboty. tamtedy mozna smialo czincze do wmaka.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl