Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
szukalem juz podobnych postow ale nie znalazlem....musze wymienic amory z przodu w e-36 sedan z 10/91r ..usiluje ustalic jakie mi sa potrzebne bo moj mechanik to d..pa...ci co sprzedaja karzą sprawdzic na stronie- CATALOG DATABASE ...gdybym umiał to rozszyfrować :) ...moze ktoś jest w tym lepiej oblatany i mi pomoze....z góry dzieki :modlitwa:
Opublikowano
no właśnie jaki typ i model . ja do wszystkich swoich bemek stosowałem sachs lub bilstein. :idea:

Freude am fahren

http://img481.imageshack.us/img481/483/img0050ek9.jpg

Opublikowano
najlepiej podaj ostatnie 7 cyfr numeru nadwozia, który masz w dowodzie, to Ci dokładnie powiemy jakie masz autko i będzie łatwiej znaleźć amorki ... i inne części w przyszłości też

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano
....te nr nadwozia EL19473....miło ze sie cos ruszylo w mojej sprawie...bo mam wyrzuty sumienia że sam nie potrafie ustalić ....a te nr są najważniejsze abym mogł zamowić
Opublikowano
..dzieki za to....ale tam nie potrafie odszukac konkretnego nr o ktory pyta sprzedawca...napewno chodzi mi o amory na przod ....na allegro sprzedajacy powiedzial ze chyba chodzi o 333917 i 333918 jesli to maja byc kayaba ...i rozumiem ze amory z kazdej firmy maja inny nr ???...czy jak :jawdrop:
Opublikowano
...no chyba ze pomysł sciagniecia amorów z allegro jest głupi....ale idac do mechanika on sciąga z własnego źródła i kosi kase...ja chciałem sobie cos zamówic w rozsadnej cenie nie muszą być Kayaba i zlececic wymiane...a ZONK....proszą o nr ...nadal czekam na pomoc :clap:
Opublikowano
na stronie głównej jest całkiem dobry link z bilsteinami w niezłych cenach

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)