Skocz do zawartości

[PYTANIE] problem ze swiatlami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam kupilem sobie wlasnie autko icos mi sie pomieszalo ze swiatlami bylo ok.i nagle...wciskam stop to mi sie swieca kierunki lewe z przodu i tyulu i zapala przeciwmgielne tylne. wlaczam kierunek w lewo to nie mrugaja kierunki tylko sie zapalaja i mruga mi przeciwmielgne tylne. co to jest i jak to rozwiazac?:D dzieki za pomoc

Keep Drifting Fun

E-36 coupe drift spec.

Opublikowano

prawdopodobnie gdzieś nie masz masy lub ma słaby styk ewentualnie chociaż mało prawdopodobne przewód masy jest walnięty

sprubój masę pociągnąć na "krótko" do lampy i sprawdź czy efekt będzie taki sam czy zniknie, jeśli przestanie prawdopodobnie masz gdzieś zaśniedziałe styki

kultura jazdy na miare gwiazdy ;)
Opublikowano
dzieki:P heeh we sumie samo sie zrobilo:P dzis sprawdzalem i normalnie moze to od tego ze fura stala troche czasu nie jezdzona.

Keep Drifting Fun

E-36 coupe drift spec.

Opublikowano
To tak i tak przeczyść sobie styki w lampach< bo akcja może się powtórzyć

Freude am fahren

http://img481.imageshack.us/img481/483/img0050ek9.jpg

Opublikowano
Klema minus na baterii też powinna zwócić twoją uwagę :) . To też czasem daje w "tył".