Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym kupic bmw E36 motor 2.0 albo 2.5 i uwazam ze to forum odpowie mi na to pytanie :)

O chodzi o mniej wiecej taki model:

http://tiny.pl/gkv

http://tiny.pl/gkb

Rok wlasnie 91-94

Szukam troche po googlach ale nie moge znalesc odpowiedz :

1.Gazowanie: Instalacja 3 czy 4 generacji?

2.Jak z czesciami zmiennymi? Drozsze od golfa 3? Przyklad: bagatela linka od sprzegla kosztowala 275zl ale tuleje wahacza juz 30zl kpl :)

Jak z dostepnoscia? Bo jadac do slomczyna czy na inna wieksza gielde moge przywiez golfa 3 w kawalkach - w sumie wszystko dostepne

Pewnie dlatego ze tak czesto jest kradziony a potem boshem na kilak czesci i na gielde

3.Najczesciej psujace sie elementy w tym aucie? W golfie sie juz przekonalem: nagminnie lamiaca sie klamka w schowku, ciegno w szyberu, ciezko chodzaca skrzynia biegow , twardy jest jak skala itd itd moze 'pierdolki' ale o tym sie juz dowiedzialem ze pada to w kazdym golfiaczu

A moze to najgorszy model bmw i psuje sie wszystko i jest ona skarbonka nad skarbonkami? :)

Jest jakas strona na ktorej jest wypisane wszystkie modele tego bmw , silniki, wyposazenia, oznaczenia itd?

Dzis mialem okazje przjejechac sie takim bmw ale sedanem.. z motorem 2.5 doslownie bajka to jest to czego szukam :)

Celuje w model coupe

Zaraz przekopioe forum to moze cos jeszcze mi sie wyjasni

Opublikowano

Ja mam model taki jaki widzisz na zdjeciu moze to nie 2.5 ale jezdzilem takim to jest jazda co za moc uwazam ze najlepsza z serii 3.

Posiadalem kiedys Audice i nawet srebrna Gwiazde ale naprawde zdecydowanie stawiam na Bawarke.Te auto cos w sobie ma je sie czuje itp

BMW RULEZ - Drive It And Believe It ! [ skype driftm3 ]