Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Otoz mialem nie pisac na ten temat bo o centralnych zamkach jest na formum bardzo duzo z tego co widze ale... :oops: Ciezko mi pisac o tym bo sam nie bylem swiadkiem zdarzenia tylko powiedzial mi o tym moj brat wiec nie weim ile w tym prawdy ( akurat porzyczylem mu auto). Jesli wierzyc w to co mowi to jak otwieral auto pilotem to kilka razy samo sie otwieralo i zamykalo a jak zamykal to odwrotnie. Pozniej sprawdzalem i wszystko zdawalo sie byc ok :? Chociaz z poczatku auto nie reagowalo na pilota ale to moze wina baterii ?? ...martwic sie czy nie hem :P
Opublikowano
Hehe juz mnie zaskoczylo pare razy a mam je od nie dawna :D ... obserwowac bede ale w trakcie eksploatacji bo jakos nie usmiecha mi sie stac przy aucie i zamykac i otwierac i zamykac i otwierac .... :) ..mam nadzieje ze nic sie nie zepsuje z centralnym :|