Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wita,

Wczoraj stałem sie szczęśliwym posiadaczem BMW 520i z roku 1992.

Niestety ale mam problem z parującymi szybami. Szyby są zaparowane cały czas podczas jazdy przy włączonym nawiewie trochę mniej parują.

Po przetarciu szmatką pochwili znowu zaczynają parować.

Kiedy auto stoi to chwila i szyby białe od środka ze nic nie widać. Czy mozecie mi pomóc rozwiazac ten problem. Jaka moze być przyczyna?

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano
kolego ten dzial jak zauwazyles/ badz tez nie, jest przeznaczony do tego zeby opisac jak rozwiazales swoj problem, albo jak chcesz podpowiedziec komus jak naprawic cos co Tobie sie udalo. Z pytaniami lepiej kieruj sie do dzialu Mechanika....

Konrad

http://www.maxmotors.pl

SKLEP MOTOCYKLOWY

Opublikowano

Witam,

Sorry za pomyłkę. Ale mam nadzieje że nic sie nie stało.

Już poprawiłem na mechanike. :mad2:

Pozdro

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Cos slabo Ci poszla ta zmiana :) Nie sadze by klima pomogla. Filtr to sluszny kierunek - druga sprawa to wilgoc w aucie. Wytrzep dywaniki, odkurz samochod, jest nadzieja ze pomoze. Niestety, czesto taki objaw znaczy, ze woda dostaje sie do auta ktoredys. Np. z podszybia, gdy masz zatkane odplywy. Moze puszczac uszczelka pod przednia szyba - mozliwosci jest bez liku niestety.